Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Werelds!: PaPa GoNi

za 2 april, 2016 @ 9:00 pm - 11:30 pm

€ 8

IMG_1144Op zaterdag 2 april Afrikaanse klanken in het Jazzpodium. Ditmaal van de band PaPa GoNi. Hun aanstekelijke muziek en energieke zanger zorgen voor een zeer dansbare avond. Een gedeelde fascinatie voor de Malinese harp kamale n’goni en voor traditionele Afrikaanse klanken en ritmes bracht de muzikanten van PaPa GoNi samen. Sinds juli 2014 bouwen ze aan een gedegen repertoire. Inmiddels hebben zij hun EP met zes songs en bonus track uitgebracht. In zijn relatief korte bestaan is PaPa GoNi erin geslaagd een herkenbare muzikale identiteit te creëren; een combinatie van West-Afrikaanse muziek met inspirerende soul-, jazz- en ambient-invloeden.

PaPa GoNi’s Guinese, Surinaamse, Belgische en Nederlandse roots vonden een vruchtbare grond voor open muzikale communicatie. Het is verbazingwekkend om te ontdekken hoe makkelijk de songs je hoofd en hart binnendringen,je uitnodigen om te dansen en om hun positieve vibes en grooves te delen.

Bezetting: Sander Berkvens – drums, Paulus Kock – bas, Damani Leidsman – lead vocals, Lauriane Ghils – kamale n’goni/percussie/backing vocals, Frank Jonas – gitaar, Tagus Kabine Traore – trompet/vocals, Michiel Moerkerk – kamale n’goni, djembe.

 

 

 

Gegevens

Datum:
za 2 april, 2016
Tijd:
9:00 pm - 11:30 pm
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:

Locatie

Jazzpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Zuid Holland Netherlands
+ Google Maps
Website:
www.jazzpodiumdjs.nl

Organisator

World
Website:
www.muziekpodiumdjs.nl