Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Werelds!: Nusodia

za 6 oktober, 2018 @ 10:00 pm - zo 7 oktober, 2018 @ 1:00 am

€ 8

Zaterdag 6 oktober is het feest in Muziekpodium DJS. De Afrikaanse band Nusodia zorgt, met hun energieke ritmes, voor een zeer dansbare avond. Wees gewaarschuwd, stilzitten is geen optie! Met hun kleurrijke outfits zorgen zij ervoor dat er ook voldoende te zien is. De groep is ontstaan in 2011 en heeft al menig festival aangedaan. Zo speelden zij onder meer op het Open Up Festival, The Hague Cultural Parade en Wereld Festival Almere.

De band bestaat uit negen artiesten met verschillende achtergronden; Burkina Faso, Senegal, Guinee, Nederland en Polen. Door hun talenten te bundelen hebben zij een muzikale brug geslagen tussen de verschillende culturen.

De band speelt Afrobeat op de ritmes van Burkina Faso en met traditionele West-Afrikaanse instrumenten die op een niet-traditionele wijze bespeeld worden. Kenmerkend voor hun muziek is de leidende rol van de balafon (Afrikaanse marimba), de Ngoni (Afrikaanse harp) en de trompet. De teksten zijn maatschappelijk geëngageerd en gaan bijvoorbeeld over respect, tolerantie, vrijheid van meningsuiting, religie en natuurlijk ook liefde.

Werelds! brengt elke eerste zaterdag van de maand muziek van verschillende streken op de aardbol, met elke twee maanden latin tijdens ”Havana Club”.

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 6 oktober, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
zo 7 oktober, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Website:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

World
Website:
www.muziekpodiumdjs.nl