Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dutch Jazz: Nueva Manteca Revisited

oktober 20, 2018 @ 10:00 pm - oktober 21, 2018 @ 1:00 am

€ 10

Op zaterdag 20 oktober speelt de bekende latin-jazz formatie Nueva Manteca in Muziekpodium DJS. Nueva Manteca is vernieuwd! Nueva Manteca bestaat al sinds 1983 en heeft vele gedaantes gehad met dito verschillende bezettingen. De band heeft altijd in de voorhoede gestaan van de latin jazz, zowel in binnen- als buitenland, en over de hele wereld gespeeld. Furore gemaakt in de States en Zuid-Amerika en nu weer terug in volle glorie. Een nieuwe super latin jazz band met een nieuwe super line-up.

De status van Nueva Manteca is in de wereld van de latin jazz onomstreden. De groep brengt een synergie tot stand tussen Cubaanse muziek en jazzmuziek. De muziek van Nueva Manteca getuigt van inventiviteit, creativiteit en overtuigende muzikale ‘willpower’. In 1990 werd de groep door Latin Beat al geprezen als zijnde ‘Europe’s finest in Latin Jazz’.

Line-up: Oscar Cordero – trompet, Ben van den Dungen – saxofoon, Marc Bischoff – piano, Samuel Ruiz – bas, Nils Fischer – percussie, Liber Torriente – drums.

Gegevens

Begin:
oktober 20, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
oktober 21, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Website:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Dutch Jazz
Website:
www.muziekpodiumdjs.nl