Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dutch Jazz: Nils Wogram Nostalgia Trio

za 22 september, 2018 @ 10:00 pm - zo 23 september, 2018 @ 1:00 am

€ 8

Op zaterdagavond 22 september presenteert Muziekpodium DJS een optreden van de virtuoze Duitse trombonespeler Nils Wogram met zijn Nostalgia Trio.

Nils Wogram verenigt de luchtige jazzvisionair en de getransformeerde romanticus. Met Nostalgia kan hij deze twee kanten van zijn persoonlijkheid op overtuigende wijze met elkaar verzoenen. Hij ontdoet zich intussen van alle melancholie. Wanneer Wogram nostalgie oproept, is er geen sentimentaliteit die naar kitsch zou kunnen neigen. Wograms nostalgie overstijgt de grenzen tussen de 20e en 21e eeuw net zo gemakkelijk en opgewekt als die tussen Europa en Amerika. De nostalgie van Wogram, Krijger en Terzić biedt subtiele ironie en verrassingen. Het is alsof u op de snelweg rijdt, u zich haast naar uw bestemming en nooit de achteruitkijkspiegel uit het oog verliest. Het is geen vertrek of aankomst, het is alleen het stuk er tussenin.

De stukken zijn geïnspireerd door plaatsen, dieren en gebeurtenissen in de natuur. Jazz wordt vaak ervaren als ‘wie speelt er beter en heeft hippere ideeën?’. Nils zoekt het graag in de eenvoud en de essentie. Met Hammondorganist Arno Krijger en drummer Dejan Terzić weet het Nostalgia Trio een brede sound neer te zetten.

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Gegevens

Begin:
za 22 september, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
zo 23 september, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
€ 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Website:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Dutch Jazz
Website:
www.muziekpodiumdjs.nl