Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Blues Jamsessie

vr 19 oktober, 2018 @ 10:00 pm - za 20 oktober, 2018 @ 1:00 am

Gratis

Op vrijdag 19 oktober is er weer de maandelijkse Blues Jamsessie. We hopen er weer een mooie avond van te maken samen met de muzikanten en bezoekers. Voor Zorrow en vele vrienden zal de avond in het teken staan van Floris Draaier. Dertien jaar lang was Floris onze gitarist en hij heeft in die tijd maar twee sessies gemist.

Hij was ook op een andere manier belangrijk voor ons muziekpodium DJS. Onder meer als donateur,vrijwilliger en zelfs een tijd als voorzitter. Hij heeft de band in januari jongstleden, met pijn in zijn hart moeten verlaten. Dinsdag 18 september is Floris helaas overleden.

Zoals altijd opent Zorrow de avond en sluiten we de avond af.Dit met hulp van voormalige bandleden en mensen die Floris een. zeer warm hart toedragen. Er zal een keuze van nummers, uit het repertoire van Zorrow, welke Floris graag speelde ten gehore gebracht worden.

Zelf was Floris niet direct van dit soort zaken gediend, maar wij vinden dat hij wel degelijk een blijk van waardering verdient. Hij was onze vriend! En zoals Wil Stevens, de voorzitter van muziekpodium DJS, heeft gezegd zullen we Floris missen, maar ook met veel respect, dank en warme genegenheid aan hem terug denken.

Gegevens

Begin:
vr 19 oktober, 2018 @ 10:00 pm
Einde:
za 20 oktober, 2018 @ 1:00 am
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Nederland
Website:
https://www.muziekpodiumdjs.nl

Organisator

Blues
Website:
www.muziekpodiumdjs.nl