Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tom Beek Quartet

za 17 mei, 2014

€8,00

slider-persfotoTomBeek_©EdwinvanNuil1Op zaterdag 17 mei speelt in Jazzpodium DJS de bekende jazzsaxofonist Tom Beek met zijn quartet. Met zijn persoonlijke, gedreven geluid en zijn krachtige, lyrische speelstijl die genres overstijgt, schittert saxofonist Tom Beek als begeleider en solist al bijna twintig jaar in de eredivisie van de Nederlandse pop-, theater-, jazz- en studiowereld.

Als sideman maakte Tom Beek naam bij de grootste Nederlandse (jazz)artiesten. Van Michiel Borstlap, Karin Bloemen en Sven Hammond Soul tot Rob Madna, Trijntje Oosterhuis, Kasper van Kooten en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Hij maakt(e) deel uit van tientallen succesvolle groepen en speelt sinds 1994 vrijwel elk jaar op North Sea Jazz. In eigen beheer maakte hij vier cd’s: White and Blue (2005), Live under the Sun (2007), Big Time (2009) en Bliss (2012). Met zijn eigen bands toert hij regelmatig door het land. De herkenbare sax van Tom is regelmatig te horen in films, tv-tunes, commercials en op zo’n 170 cd’s. Deze avond speelt hij met Marcel Seriese op drums, Arno Krijger op Hammond en met meester jazzgitarist Martijn van Itterson.

Onze Dutch Jazzavonden brengen iedere derde zaterdag van de maand een live-band en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,00.

Gegevens

Datum:
za 17 mei, 2014
Kosten:
€8,00
Evenement Categorie:

Locatie

Jazzpodium DJS
Grotekerksplein 1
Dordrecht, Zuid Holland Netherlands
Website:
www.jazzpodiumdjs.nl

Organisator

Dutch Jazz
Website:
www.muziekpodiumdjs.nl